Sticka småvarmt

Min senaste bok, Sticka småvarmt, är fylld av härliga projekt som mössor, sjalar, vantar, handledsvärmare, pannband och buffar. De flesta plaggen finns i storlekar för både dam och herr, små som stora.

Små stickprojekt är praktiska att ta med sig och perfekt för dig som vill testa nya tekniker. Snabbt går det också! Vissa projekt i boken blir du klar med på några kvällar, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

FAKTA: 120 sidor, inbunden, 20 x 25 cm, vikt 638 g, ISBN 978-91-7469-357-7, utgivning augusti 2020.

Du kan köpa mig i StinaMarias webshop.

Köp signerat ex här

Sticka till dig själv

Sticka till dig själv är fylld av inspiration och enkla beskrivningar på tröjor, ponchos, mössor, halsdukar, handledsvärmare och annat härligt du kan skämma bort dig med. Det finns plagg som passar fint när du ska till jobbet, när du ska på fest, när du fryser eller när du bara vill vara.

Den här boken är för dig som gillar att sticka. För dig som är nybörjare, eller för dig som är stickproffs men som uppskattar det enkla i stickandet och den avkoppling det ger. Den här boken är för dig som inte vill hålla reda på diagram och krångliga flerfärgsmönster. För dig som uppskattar en svår utmaning i livet, men inte genom dina två stickor. För nybörjaren finns också en stick-skola.

FAKTA: 128 sidor, inbunden, 20 x 25 cm, ISBN 978-91-7469-204-4. Utgivning i Sverige 20 augusti 2017.

SLUTSÅLD

Sticka enkelt till barn

Visst är det extra kul att sticka till ett barn? Det går ganska snabbt, kostar inte överdrivet mycket och man kan ta ut svängarna när det gäller färgval och skojiga detaljer. Dessutom är ju en klassisk babykofta, en gullig liten mössa eller ett häftigt armband helt klockrena presenter till små nyfikna barn som växer och blir stora alldeles för snabbt.

I den här boken hittar du det mesta som är klassiskt, praktiskt och gulligt till barn från 0 till 5 år. Alla mönster är enkelt konstruerade så att även ovana stickare ska kunna hitta något som passar. För nybörjaren finns också en stick- och virkskola.

FAKTA: 120 sidor, inbunden, 19 x 24 cm, vikt 562 g, ISBN 978-91-7469-147-4, utgivning januari 2016. Utgiven I Sverige, Norge och Danmark.

Du kan köpa mig i StinaMarias webshop.

Vilken bra idé, ta mig till shoppen!
Sticka grytlappar

Sticka grytlappar

Kan man sticka grytlappar? Ja, klart man kan. I boken Sticka grytlappar finns en för alla smaker.  Till lantköket passar Shabby chic-grytlappen. Retrorutan smälter väl in i funkislägenheten. Och vem vill inte ha sällskap i köket av ugglan, sköldpaddan och lilla monstret?

Grytlappen är det perfekta stickprojektet – det går snabbt, är enkelt och man får en användbar grej! Släpp lös kreativiteten om du är stickvan. Är du nybörjare kan du vara lugn – att sticka grytlappar är den perfekta vägen in i stickparadiset. Testa nya tekniker och prova dig fram. Grytlappen kan ju även vara en enda stor provlapp! För nybörjaren finns också en stick- och virkskola. Alla grytlappar i boken är stickade och många har virkade detaljer.

FAKTA: 120 sidor, inbunden, 19 x 24 cm, vikt 562 g, ISBN 978-91-7469-068-2, utgivning februari 2014. Utgiven i Sverige, USA, Danmark och Finland.

SLUTSÅLD

Vill du köpa en signerad bok?

Om du vill skriver jag gärna en personlig hälsning till dig i boken.
Skriv i en kommentar när du gör din beställning i shoppen.

 

Ta mig till shoppen