StinaMaria

Alla mönster, böcker, stickade och virkade produkter i den här webshoppen är skapade av Stina Tiselius. Alla stickade och virkade produkter är handgjorda, därav kan viss variation förekomma. Alla mönster säljs som pdfer i A4-format om inget annat anges. Mönster i pdf-form får inte kopieras, vidaresäljas eller spridas i fysisk eller digital form. Endast användning för privat bruk är tillåtet. Du har möjlighet att ladda ner pdfen två gånger och länken är tillgänglig i 10 dagar efter betalning. Försäljning av handstickade plagg och produkter efter mina mönster är tillåten om det framgår att designen är gjord av Stina Tiselius.

Företagsinformation

Företagsnamn: StinaMaria
Organisationsnummer: SE800603550801
Telefonnummer: 0704-197048
E-postadress: info@stinamaria.se
Adress: Lindomevägen 39, 427 50 Billdal
Bankgiro: 512-6404
Swish: 123 593 04 17
StinaMaria innehar F-skattesedel.

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Alla priser är inklusive moms. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan. Frakten är 60 kr.

Betalningsvillkor

Vi erbjuder betalning via PayPal. Förskottsbetalning gäller, inga varor skickas innan betalningen är genomförd. Skulle du hellre vilja betala med swish eller på faktura kan du skicka ett mail med din beställning till info@stinamaria.se

Leverans och frakt

Frakten kostar 60 kr och genomförs via Postnord. Alla beställningar skickas med post, med undantag för nedladdningsbara varor som blir tillgängliga direkt efter betalning. Normal leveranstid på varor som skickas är ca 5 arbetsdagar. Skulle försening uppstå meddelas du omgående per e-post. Ingen frakt debiteras för nedladdningsbara digitala filer.

Priser

Alla priser är i SEK och inklusive moms. För närvarande går det bara att beställa produkter inom Sverige.

Ångerrätt, Reklamation, Retur, Byte

Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan skall returneras med originalförpackning och i oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Vid reklamation, meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig via mail: info@stinamaria.se. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Nedladdningsbara digitala filer (såsom pdfer) går inte att retunera enligt kapitel 2, paragraf 11 i lagen om distansavtal.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln. Nedladdningsbara artiklar kan inte ångras och betalas inte tillbaka.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra, info@stinamaria.se

GDPR

StinaMaria sparar på dessa uppgifter: namn, efternamn, adress och emailadress i syfte att kunna kontakta dig samt skicka leveranser. Uppgifterna sparas också i bokföringssyfte enligt bokföringslagen. Uppgifterna sparar jag så länge du vill och som bokföringslagen kräver. Vill du veta mer om hur PayPal hanterar personuppgifter, läs vidare här.