0

Ljuvliga underbara sol! Som jag har saknat dig!! Jag bor i närheten av Göteborg och här har det inte varit många soliga dagar de senaste månaderna känns det som. Så vi njuter när den är här!!

Bland annat tog vi en familjeutflykt till havet, drack te och mumsade på chokladbollar som blev över från gårdagens mellomys. Ibland är livet rätt så gött!

Årets första stickprojekt – Pipebuff

Jag passade också på att kladda på mig lite läppstift och fotograferade mig själv i den numera färdigstickade pipebuffen. Detta blev lite otippat årets första stickade plagg. Ibland när det är en orkan av drömmar, tankar och mål som slåss om utrymme i mitt huvud behöver jag min stickning som avkoppling. Att designa mönster kräver mycket fokus, matematiska uträkningar och tankekraft. Roligt men inte 100 % avkoppling och det behöver jag just nu. Så därför plockade jag fram min påse från den fantastiska goodiebagen jag fick på knit@longnaas och mums vilken härlig avkopplande stickning detta var. Bruten mosstickning hela vägen, underbart! Mönstret är designat av Mia som har butiken GarnTua. Och garnet jag har stickat i är Mille colori Baby och Mohair Luxe från Lang yarn. Den sticks inte alls och är väldigt mjuk och skön att ha på sig. Mia har lite olika kit och färgkombinationer på sin webshop, dock med merinoull istället för Mohair luxe.

StinaMaria
Pipebuff Langyarn
Örsviken kullavik

Den stora drömmen

Ja, så vad är det då som tar all tankekraft och energi just nu? Ett av mina mål det här året som jag skrev om i ett tidigare inlägg är ju att starta min egen webbshop. Men det är ju det här med att våga, att tro på sig själv och sin idé. Att skapa en bra struktur, en plan och att sätta sig in i alla tekniska funktioner. Och så ska den ju vara snygg också! Jag har sååååå höga krav på mig själv i allt jag gör och jag vill att allt ska bli så bra som möjligt. Men någon gång måste jag sluta vända och vrida på varenda tanke och bara göra. Ska man äta en hel elefant måste man börja tugga någonstans. Den är inte riktigt, riktigt klar än men snart!!

Tack!!!

Jag vill också bara passa på att säga TACK till alla er som läser den här bloggen, som följer mig på facebook och instagram, som kommenterar, skickar mail och skriver så himla fina saker. I helgen fick jag ett så fint mail så jag typ började lipa! Ni är så gulliga och gör mig så helt galet obeskrivligt glad 🙂 Och nu har jag dessutom passerat 1000 följare på instagram! Sååååå roligt! PUSS på er!!! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.