0

Välkommen november och din dimmiga morgon. Mörker, frost, gula löv och regn. Vardagen fortsätter ändå medan månen ser på. Det är nu man tänder levande ljus, kurar ihop i soffan och stickar på något varmt.

Sy & Hantverksfestivalerna är nu över och jag medverkade i Göteborg, Umeå och Stockholm. Vilken resa det har varit! WOW! Jag är så otroligt glad och tacksam för alla fina komplimanger, kramar, pepp och mysiga samtal. Ni är så bäst!! Det är en fantastisk känsla att få möta dig som faktiskt läser det mina fingrar skriver på tangentbordet. TACK för att du finns!

Oj va jag lade ner energi på montern i Stockholm. Tyger, tapeter, ljusslingor, nya hyllor, handmålade trälådor och handvikta pappersboxar till alla garnkit. Med över 250 utställare kände jag att jag behövde göra någon form av intryck, när man nu ändå betalar mycket pengar för att medverka på en mässa är det ju så synd om alla bara går förbi.

Min högsta prioritet var att skapa en lugn och mysig upplevelse för besökarna och faktiskt trivas lite själv också 🙂 När vi kom in i mässhallen ramlade jag nästan baklänges av hur stort detta event faktiskt är. Mer än dubbelt så stor som mässan i Umeå och Göteborg. Jag förstår att man åker hit från hela landet, bor på hotell och köper två-dagarsbiljett. Så stort, så mycket garn och så mycket folk!

Min hjältinna till mor var ett ovärdeligt stöd under alla mässor så jag kunde äta och pausa när jag behövde det som mest. Men va roligt vi har haft! Skulle nästan våga påstå att vi skapat oss minnen för livet. 🙂

StinaMaria monter
StinaMaria tygkasse

Stickmys på Sally

Jag har länge haft en tanke om att arrangera ett heldagsevent med stickning som tema. Och nu när jag är en del av butikskollektivet Sally Bazar &CO har detta äntligen blivit mer än en fantasi!

Jag har tidigare gått en kurs i att färga sockgarn hos bästa Mia Dehmer från Vickevira. Hon är så grym och det var så roligt att få testa detta och även reflektera och prata lite om hur olika färger påverkar oss. Alla bitar kom på plats när Malin Rosenqvist från Lugna Tankar en dag kom in i butiken. Vi hade ett jätte mysigt samtal om livet, stress och stickning. Ni som känner mig lite vet ju att jag har stickningen som avkoppling. Det är så jag samlar kraft, kommer ner i varv och slappnar av. Jag tror att det är så för många andra också.

Tänk om man kunde ordna en hel dag av stickning, lugn och ro, god mat och dessutom lära sig lite om stresshantering och att hitta sitt inre lugn. Färga lite sockgarn, prata om färger och hur de påverkar oss. V.I.P-shopping i butiken med en massa erbjudanden. Och så en goodiebag på det som sponsrades av mig, tjejerna i butiken och dessutom bästa Mia från Garntua!! Och woalla! Det blev ett Stickmys på Sally!! Vi hade bara 10 platser och de tog slut med en gång, jag hann inte ens skriva om det på bloggen! Vi släppte in en till så totalt var vi 11 glada stickande tjejer som upplevde en jätte härlig dag tillsammans! Småskaligt och super mysigt!!

stickmys
StinaMaria goodiebags
Masala
Färga garn
Vickevira
stresshantering

Vill du också uppleva ett stickmys på Sally?

Va roligt!!! Vi kommer att ha ytterligare ett tillfälle efter årsskiftet. Skicka ett meddelande till mig så sätter jag upp dig på listan av intresserade. Du får då ett mail när vi öppnar upp för anmälan.

Skicka meddelande
Next Post

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.