0

SIV 2018

De sista förberedelserna börjar falla på plats nu inför Stickfest i Väst 2018 som äger rum nästa helg. Där ska jag hålla i workshoppen Sticka din egen grytlapp, jag är förberedd, redo och taggad. Att åka iväg känns fantastiskt roligt blandat med lite fjärilar i magen och ett gnagande mamma-samvete. Jag kommer ju vara borta från mina två tjejer en hel helg!

Livet snurrar ganska bra runt mig just nu så det känns ändå helt otroligt lyxigt att få åka till Marstrand och sticka en hel helg. Avkoppling när den är som bäst!

Är det någon mer än jag som vill ha VÅR NUUU! Känns som att vintern har varit väldigt lång och seg i år. Jag skrattade ihjäl mig när jag såg underbara Jonna Jintons härliga vårvideo, har ni sett den?

Mönstersläpp – Tumvante i gotlandsull

Men eftersom det är så himla kallt så är det ju också fortfarande säsong för vantar. Jag har tidigare skrivit om mina tumvantar i gotlandsull. Men nu är mönstret helt klart och finns att köpa i webshoppen. Jag har gjort mönstret i två storlekar, den mindre passar dig som vill ha en vante med tajtare passform och den större storleken passar de flesta händer, damer såväl som herrar. Jag har nu använt mina vantar i tre månader och insidan på vanten har liksom filtat sig lite så dem blir ännu varmare och goare att ha på sig. Garnet jag har använt är ett svenskproducerat ullgarn, Grov Fårö från Knit4u. Garnet har en riktigt bra kvalité, inga dåliga skarvar, underbar skiftning i färg och struktur, mjukt och härligt att sticka i. Jag gillar också att det är ett 100 % svenskproducerat garn. Inga transporter hit och dit i europa för att färgas där, spinnas här, nystas där och paketeras här.

Vantar i gotlandsull
Stickade vantar i gotlandsull
Stickade vantar i gotlandsull
Stickade vantar i gotlandsull

Och till alla er som kämpar med träningen…

När jag tränar gillar jag att göra en snygg entré. Idag satsade jag på att tappa gymkortet när jag skulle checka in, kortet flög in framför ”svettande muskelknutte-hörnan” jag kröp på alla fyra under bommen, hämtade kortet och hasade diskret tillbaka under bommen. När jag skulle ställa mig upp slog jag huvudet i bommen så det ekade i hela lokalen. Toppade allt med att asgarva åt mig själv! Överlevde dock själva bodypumpen. Hälsningar gymstina 😂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.