0

Imorgon, söndag den 15 oktober, är det dags för bokrelease för min senaste bok – Sticka till dig själv. Vi kommer hålla till i Sally Bazar Studio på Redbergsplatsen i Göteborg och det är öppet hus kl. 13.00–16.00.

Prova, känn och titta närmare på kläderna från boken, njut av lite gott tilltugg och mingla med andra stickintresserade. Är du en av de första 20 som köper boken får du en stickinspirerad goodiebag med dig hem. Och du, den vill du inte missa 🙂

Det kommer också finnas möjlighet att köpa gulliga förvarings-korgar, baggymössor och finfina handledsvärmare.

Sticka till dig själv är fylld av inspiration och enkla beskrivningar på tröjor, ponchos, mössor, halsdukar, handledsvärmare och annat härligt du kan skämma bort dig med. Det finns plagg som passar fint när du ska till jobbet, när du ska på fest, när du fryser eller när du bara vill vara. Boken passar dig som är nybörjare eller stickproffs men som uppskattar det enkla i stickandet och den avkoppling det ger.

GARNTUA SÄLJER GARN PÅ PLATS

Om du blir väldigt inspirerad av boken och vill komma igång genast med ditt första projekt kanske du hittar ditt favortigarn redan på bokreleasen. GarnTua kommer att vara på plats och sälja några av de mysiga garnerna som används i boken. 

Jag skulle bli såååå glad om du kommer och säger hej. Hoppas vi ses!! Klicka här för mer information och anmälan.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.