0

Barnen har börjat skolan, mannen har börjat jobba och hösten är snart här. Den här hösten blir en ny början för mig och jag känner ett hoppfullt bubbel i magen för varje löv som faller.

Spännande känns som ett fattigt ord när jag ska beskriva hur det känns. Framför allt är jag så glad och så berörd av er och allt fint ni skriver. Tack, tack och tack för att ni finns och för att ni läser.

Imorgon torsdag 30 augusti börjar ett nytt omtumlande kapitel i min bok. Jag har ju förmånen att ha Linda Cibri (som äger Sally Bazar) i mitt liv, denna starka glädjespridare och inspiratör av rang! Hon är en så imponerande kvinna och det är en ynnest att nu få jobba med henne. Vi har samarbetat tidigare men nu blir det lite mer varaktigt. Jag ingår nu i en grupp kreativa, underbara kvinnor som alla driver egna företag. Vi har alla samlats under Lindas vingar på Ånäsvägen 20 i Göteborg under namnet Sally Bazar & CO. Här hittar du unika presenter, fina inredningsdetaljer, personliga smycken, handsydda barnkläder och handstickat. Stämningen är fantastisk och jag har aldrig sett så mycket fina saker samlade på en plats.

Här startar jag. Här börjar jag min höst. Min nya vardag, min väg tillbaka, min resa upp för berget. Bubbel i magen, förväntningar, spänning och skräckblandad förtjusning. Men det bästa är att jag inte är ensam, vi har varandra och jag ser fram emot detta jätte mycket.

Följ vår resa på instagram @sallybazarco

Du är så välkommen att titta in! Vi kommer att ha öppet torsdagar kl. 16.00–19.00 och lördagar 11.00–15.00 och imorgon är det min tur att ha öppet. Kika under fliken nyheter så ser du alla dagar som jag kommer att vara där. Nedan visar jag ett urval på det jag säljer utöver mina böcker.

Men det roligaste av allt är att jag kommer ha möjlighet att bjuda in till stickcafé!

Stickcafé

Fredag 28 september, Göteborg

Du är varmt välkommen på stickcafé i Sally Bazar & COs lokaler på Ånäsvägen 20 i Göteborg. Kom och höstmys med oss! Ta med dig ditt pågående handarbete och njut av gemenskap, stickglädje, roliga samtal och härlig fika. Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Plats: Sally Bazar & CO, Ånäsvägen 20, Göteborg (närmaste hållplatsen är Redbergsplatsen)
Tid: Fredag 28 September, kl. 18.00–20.00
Kostnad: 50 kr/person, lättare fika ingår (anmäl ev. matallergi)

Virkad korg
Livets träd armband
Stickade handledsvarmare
Mönster på stickade handledsvärmare