0

Äntligen närmar sig Hantverksmässan i Båstad! Som jag har förberett, tänkt, stickat, virkat och planerat. Torsdag den 25:e är det monterbygge och sedan är det öppet fredag 26:e till söndag den 28:e. Läs mer om öppettider, hur du hittar dit och om biljettköp på mässans hemsida.

I år fyller mässan, som är en av skandinaviens största, 30 år. Förutom att vandra runt mellan hantverksstånden kan du delta i workshops, lyssna på föreläsningar, kolla på modevisning och vara med i tävlingar. En fest för alla hantverksintresserade!

Nu har jag så många produkter att jag numera kategoriserar dem i olika kollektioner, på så sätt blir det lättare för mig att ha ordning och också lättare för alla som handlar av mig att förstå vad jag säljer.

Allt jag säljer som är stickat är just handstickat, men många frågar och tycker det ser så jämnt och fint ut. Helt fantastiskt att få höra!! Men eftersom man inte hinner prata med alla som kommer förbi har jag nu gjort iordning små tags till alla plagg. I kvistpapper så klart! Tycker det är väldigt värdefulla ting jag har skapat med garn och stickor och jag vill verkligen att det ska kännas så.

Och ja, efter en himla massa tankar hit och dit blev det på engelska. Det bara låter bättre och så tänker jag på alla turister som faktiskt lockas till dessa underbara hantverksevent! Jag har också skrivit ut material, pris och tvättråd. Ordning och reda!

Jag kommer finnas i monter 105 alldeles vid informationen, tillsammans med betongkonstnären Ewa Dolck. Förutom att ha väldigt roligt tillsammans kommer vi kunna stötta och hjälpa varandra hela helgen. Ewa säljer fantastiska ting i betong såsom hundar, katter och fina blommor och insektsbad till din trädgård. Jag är så tacksam att jag får uppleva detta tillsammans med henne.

Sortiment

Jag kommer packa med mig böcker, stickat, garnkit och helt nya smycken. Hoppas verkligen att jag inte glömmer någonting!! Här kommer ett litet urval från mitt sortiment. Hoppas du blir sugen på att hälsa på oss! Kram

Victoria Lang Yarns
StinaMarias stickböcker

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.