0

Tänk att det redan är maj! Det är bara vädret som inte riktigt förstått det än. Insekterna har ju vaknat men det är inte varmt, eller så är det så att man automatiskt tar av sig för tidigt och förväntar sig gott väder bara för att det är en viss tid på året. Längtar till solig altanstickning så mycket så jag spricker snart!!

Sen sist har jag haft stickcafé, vårsalong på Sally Bazar Studio, ställt ut på fackmässa, flyttat in och haft inflyttningsfest hos GarnTua. Extremt roliga och händelserika veckor!! Tusen tack alla underbara människor som firade med mig och Mia i lördags! Det kom ungefär 100 personer och det var en helt magisk känsla att få uppleva denna dag! Tack för alla kramar, blommor, köp och allt fint ni sa!! Det var kö nästan hela tiden på de tre timmarna vi hade öppet. Helt otroligt!! Känner mig enormt himla astacksam!!! Så roligt att se er med famnarna fulla av mina handvikta garnkitsaskar i kvistpapper!

Inflyttningsfest i Floda

Just denna lördagen delade vi på oss så jag hade öppet på nedervåningen och Mia hade öppet på övervåningen men det var bara för det här eventet för att klara av folkmängden. På övervåningen är det lager och kontor och själva försäljningen kommer som vanligt ske på nedervåningen framöver.

Jag hade så mycket att stå i att jag inte knäppte en enda bild! Ni som följer mig såg lite förberedelser på instagram men under själva lördagen tog jag inte en enda bild. Men det var generösa inflyttspriser, fikabuffé, stickgemenskap, sol och garn i mängder. Helt fantastiskt!!

Känns så skönt att äntligen vara på plats. Ha alla mina nystan på ett ställe, inte behöva packa upp och packa ihop varje gång jag ska göra något och inte behöva åka runt jämt i en överpackad bil. Nu är jag hemma. Och det känns så obeskrivligt skönt!!! Lugnt, långsiktigt och rätt. Hoppas att du också ska trivas och hitta stickglädje hos mig och Mia. Öppettider i maj ser du under nyheter.

Mitt sortiment

Hos mig hittar du just nu Alpacka, Peer Gynt, Mandarin Medi, Silk Mohair och Kos från Sandnes Garn och Victoria från Lang Yarns. I butiken finns det sjal och ponchokit i Mias Suri. Snart, snart kommer allt också att finnas i min webshop, även lösa nystan av Mias Suri. På bilderna nedan ser du ett urval av kitten som nu finns i butiken. Utöver allt garngodis hittar du också mina böcker, smycken, tygkassar och stickmarkörer.

Stinamaria Victoriasjal
Handledsvärmare

Favoriter

Nu är jag lite som en björn som gått i ide. Jag har sovit, sovit, sovit, sovit och ja sovit lite till faktiskt. Nu är det laddning av batterier, påfyllning av energi, återhämtning och soffläge så länge som behövs. Lägger nu all kraft och energi på mitt kommande mönsterhäfte, Favoriter. Roligt som f-n att ni är så taggade!!! Varje gång jag lägger ut en liten teaser är det flera av er som vill ha mönstret, eller paxa ett ex, eller fråga när och var och hur man kan köpa mönsterhäftet. T A C K!!! Ni gör mig så glad! Häftet kommer släppas till Sy & Hantverksfestivalen i augusti och inga mönster går att köpa löst innan dess.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.