0

Förra året skrev jag ett inlägg om 2018 års målsättningar och planer. Nu läser jag det med blandade känslor. Det här året blev ju minst sagt inte alls som det var tänkt. Du som läst mina tidigare inlägg vet ju vad som hänt, vad som varit och vad som är. Förvånansvärt nog så kan jag ändå bocka av en del från listan. Webbshoppen föddes under 2018, jag lärde mig nya saker som att gosa med hästar, nya mönster kom till (även om flera av dem inte släppts än) och jag umgicks mer med mina vänner och min familj.

Det här året har jag bara en målsättning. Att vara snäll mot mig själv. Inte döma och straffa, utan lyssna och belöna. Känns som att det räcker. Allt annat får bli som det blir.

Jag har så enormt mycket roligt att se fram emot under 2019!! Nästan så att händerna darrar av extas när jag skriver i mina böcker!! Ja, jag skriver i RIKTIGA böcker. Kladdar, stryker över, gör listor, skissar, skriver och ritar. Och det känns så underbart. Jag brukar lyxa till det med riktigt fina böcker också, så att jag nästan dör av inspiration varje gång jag tar fram dem. Pennorna ska vara riktigt bra dem också. Jag har en almanacka, en dagbok och en anteckningsbok med tomma papper och en med linjerade. Och jag älskar dem. Tar med mig dem nästan överallt.

Anteckningsböcker

En sak jag vill skriva ner är vad jag faktiskt stickar under året. Tänker att det är lite roligt att veta, hur mycket garn som läggs upp och maskas av under ett helt år. Såg en tråd om detta på en av facebookgrupperna med sticktema som jag är med i, många hade dessutom sparat alla garnbanderoller för att se hur många kilo och hur många meter det blev. Roligt!! Jag blev lite inspirerad och tänker att jag nu verkligen ska skriva ner vad jag sysslar med 🙂

Nu under januari har jag hittills stickat tre par handledsvärmare. Grått är färgen, grafit och en ljusare variant. De här handledsvärmarna värmer utan att vara i vägen och formar sig bra efter handleden. Varm, snygg, praktisk OCH rolig att sticka. Kan ju inte bli bättre! Blir du också sugen? Garnet är Alpacka från Sandnes och jag fullkomligt ÄLSKAR både garnet och färgskalan. Särskilt de grå, blå och gröna nyanserna och så rost förstås. Och senap. Ja, ni förstår. GarnTua ska sluta sälja Alpacka så hon rear ut dessa underbara nystan just nu. Mönstret hittar du i min bok Sticka till dig själv eller som en pdf i shoppen.

Listan är lång på grejer som jag vill ha in i webshoppen. Så …… – trumvirvel –  …. jag inför härmed:

Veckans nyhet i shoppen

Den här veckan har jag fyllt på med armband som så många av er redan har beställt. Och dessutom så finns mönstret på den sköna oversizetröjan från boken Sticka enkelt till barn. Tusen tack för alla era beställningar, blir så sjukt glad varje gång!!!

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.