0

DRÖMFILTEN är klar och upplagd i webshoppen nu!! Den var så underbar att sticka att jag saknar den redan. Jag har satt ihop sju olika färgkombinationer som alla bygger på ett mörkare, ett mellan och ett ljusare parti.

Den är stickad med 3 trådar Silk Mohair på stickor 8 mm. Jag har stickat min på två trästickor men det går lika bra att sticka fram och tillbaka på en rundsticka. Filten är löst stickad på stora stickor så den blir väldigt fluffig, lätt och mjuk.

Min drömfilt gjorde jag havsblå. Det är den färgkombinationen du ser vid havet och som mina döttrar myser i efter kvällsbadet.

När jag stickar dagdrömmer jag ofta, funderar på allt möjligt och drömmer mig bort. Numera mest om bra saker. Men det har inte alltid varit så. Under arbetet med filten har jag hunnit fundera mycket på var jag var för två år sedan och var jag är nu. Är inte det lite fint? Att man kan stanna upp, reflektera och sen komma på att man till slut vandrar på RÄTT stig. För det är ju det som är det fina med enkel, repetitiv stickning, händerna vet vad de ska göra och resten kopplar av.

Ofta förknippar jag en stickning till mina olika sinnesstämningar. Minns att jag blev klar med en tröja när jag var liten och såg en läskig skräckfilm. Använde nästan aldrig tröjan för jag kopplade ihop den med filmen 😳🙈

Den här filten har samma effekt men tvärtom. Den ger mig bara värme, fina känslor och glada tankar om framtiden.

Drömfilten är ett enkelt stickprojekt som tar tid och låter dig drömma under tiden. Perfekt när du är ledig och har tid till eftertanke. Bästa semesterprojektet helt enkelt!

DRÖMFILTEN passar dig som

– vill börja och sluta utan att behöva komma ihåg var du är
– gillar enkel och avkopplande stickning
– vill umgås med andra undertiden och inte behöva lägga all tankekraft på stickningen
– vill njuta länge av din stickning
– inte vill räkna maskor eller mäta hela tiden
– vill ha en unik handstickad, fluffig och mysig filt i soffan

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.