0

Skisser, överfyllda anteckningsblock, garnnystan här och där, ideér, tusen olika pågående stickprojekt… Ja ibland är det svårt att samla ihop allt som man vill göra och organisera sig. För det är ju så, om man ska äta upp en elefant måste man ju börja tugga någonstans. Jag tyckte att jag skulle skärpa mig lite och spenderade en hel dag framför almanackan och idéboken, vilket resulterade i en massa bra planer så nu går jag in i helgen med lite skön känsla av ordning och reda.

Give-Away-tävling på Facebook och Instagram

Så roligt att så många ex av Sticka småvarmt har fått nya hem, från mina kartonger till era sticksugna fingrar!! Populärast verkar vara tofflan Ronja och vanten Helfrid! Så roligt!! Tack för fina mail, hjärtan och kommentarer om boken. Jag blir så väldans innerligt glad! Det finns fortfarande chans att vinna ett fint garnpaket och ett ex av boken! På söndag drar jag en vinnare i tävlingen som pågår just nu på Facebook och Instagram. Om du vill köpa boken finns den här.

Mönstersläpp i september

Om ett par veckor släpper jag mönsterkit i webshoppen till en ny version av den uppskattade ponchon i Mias Suri. Det underbara mohairgarnet Victoria från Lang Yarns är ju ändå lite bästis med Mias Suri, så nu är de förevigade i en poncho tillsammans. Färgerna blir såååå mysiga ihop och man kan nästan tro att de är skapta för varandra. Det blev till och med fler färgkombinationer än va jag trodde från början! Den grå versionen av Victoria har utgått men jag har lite på lager så det kommer ändå finnas några kit där den är med. Den uppstickade ponchon på bilderna har jag stickat med lila/beige 0052 Victoria och Mias Suri Cassis 6087, så fina tillsammans. Ponchon är verkligen superlätt att sticka och är en av mina favoritstickningar. Och fluffet! Ser ni fluffet!! Det går åt ett nystan Victoria och två nystan Mias Suri så kittet kommer att kosta 525 kr.

StinaMarias Nyhetsbrev

Om två veckor skickar jag ut Stinamarias nyhetsbrev och nu i höst kommer det massor av godis till dig som är prenumerant! Bland annat blir det ett releasepris på det kommande ponchokittet! Om du också vill prenumerera går du in på sidan nyhetsbrev och fyller i alla uppgifter.

Trevlig helg hörrni!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.