0

Jisses! Vilket mottagande! När första leveransen av Sticka småvarmt kom, tänkte jag ÄNTLIGEN har den kommit! Nu har jag böcker som räcker resten av året typ. Och så tog de slut på en vecka!! Jag är så himla tacksam!! Typ grät en liten lyckoskvätt när jag insåg detta. Men jag måste ju förtydliga att de inte är slut på lagret på FörlagSystem, utan det var bara mitt lager som var slut 🙂

Nu finns boken att beställa i webshoppen!

Hur som helst! NU finns boken äntligen att beställa i webshoppen och självklart finns den även på plats i butiken i Floda! Här kan du kika på våra öppettider om du vill komma och bläddra i boken och kika närmare på de stickade plaggen.

För ett par veckor sedan ordnade jag ett digitalt bokkalas via zoom, eftersom hur mycket jag än vänder och vrider på det så känns det inte riktigt bra att locka en massa folk när vi egentligen är uppmanade att hålla avstånd så mycket det går. Det var första gången jag höll i ett zoom-möte och det var grymt roligt!! Tusen tack alla som var med! Det måste vi göra igen känner jag! Så mysig, härlig och glad stämning vi hade! Vilken grej! Vilken fest!

Tänk vilken känsla det är! Att få hålla i den färdiga boken som man jobbat med i nästan ett år! Jag har ju tidigare skrivit ett inlägg om den mödosamma bokprocessen här. Så när allt väl är klart blir det en hel flod av känslor. Jisses, jag blev så glad att det kom några svärord mitt i glädjeruset, som min lilla Vera var snabb med att påpeka.

Sticka småvarmt – för nybörjare och proffs

Sticka Småvarmt är fylld av härliga projekt som mössor, sjalar, vantar, handledsvärmare, pannband och buffar. De flesta plaggen finns i storlekar för både dam och herr, små som stora. Små stickprojekt är praktiska att ta med sig och perfekt för dig som vill testa nya tekniker. Snabbt går det också! Vissa projekt i boken blir du klar med på några kvällar, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Inspiration i mängder utlovas till höstens stickning och årets julklappar till små och stora.

Sticka småvarmt – garn och materialförteckning

Här nedan ser du ett urval av mönster från boken, om du klickar på bilderna ser du nedan ser du vad jag använt för garn. Jag har använt mig av Kos, Peer Gynt, Silk Mohair, Sisu, Merinoull och Alpacka, allt hittar du i min webshop. Jag har även gjort en översikt som du kan ladda ner där du kan se alla mönster och vilka garner som hör till, om du vill beställa garn och bok samtidigt.

GIVE-AWAY

Fredagsfeeling på hög nivå här!! Ett fantastiskt mottagande av boken, nya tillskott i shoppen som stickor, Sisu och Merino 120. Visst känns det som att vi har mycket att fira! Jag tänker att en Give-Away är på sin plats! Jag kommer att lotta ut ett signerat ex av boken Sticka småvarmt och även skicka med 2 nystan Silk Mohair och 2 nystan Peer Gynt, självklart i valfri färg. Grymt, eller hur!! Tävlingen kommer att äga rum på Facebook och Instagram, inte här på bloggen. Klicka här för att tävla på Facebook och klicka här om du vill tävla på Instagram.

Lycka till!!

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.