0

Här hemma har det verkligen blivit höst! Kall, krispig luft, då och då lite regn och dimma. Det är så mysigt! Det är ju då man kryper ihop i soffan, sätter på en film, dricker te och bara stickar.

Jag gillar höst och alla färger den för med sig. I veckan har jag fotograferat flera olika färgkombinationer för kommande ponchokittet som släpps nästa vecka.

Jag tyckte att garnets färger och fluff kom mer till sin rätt utomhus på något sätt. Så bilderna till det här kittet har jag fotat med skogen bakom mitt hus som bakgrund. Kan tänka mig att grannarna kanske undrar vad man jobbar med egentligen när man står där och hukar, böjer sig fram, backar och plockar med nystan. Min man brukar roa sig med att smygfota mig när jag fotar nystan och stickat, han kan liksom inte hålla sig. Men jag bjuder på det 🙂

Min variant av ponchon har jag stickat i Cassis men jag funderar på att sticka en till! Jag kan nästan inte hålla mig, jag vill se hur det blir!  Jag vill i och för sig se hur den kommer att se ut i alla färgkombinationer! Men jag kanske ska spara lite garn så det finns på lager om du också vill sticka en 🙂

Ponchokit i fler än 10 färger

Det blir mer än tio olika kombinationer att välja mellan! Och det ska bli sååå roligt att se vilka färger som kommer bli mest omtyckta. För ponchon blir verkligen ett färgglatt unikt plagg som ingen annan har. Hoppas att du vågar sticka den! Men om man inte är så färgglad av sig, finns det ändå några varianter som går i olika grader av grått, den blir ju lugnast av dem alla. Victorianystanet är full av färgmysterier och ändras från ljus till mörk och i flera nyanser, någon av dessa goa nyanser matchar perfekt med Mias Suri. Man kanske inte ser det med en gång men väl uppstickat kommer det bli superfint!!

Stor nyhet i september månads nyhetsbrev!

I nästa veckas inlägg kommer du att få se mer av ponchon! Och på torsdag nästa vecka skickar jag även ut september månads nyhetsbrev med ett releasepris på ponchon som du inte vill missa 🙂 Dessutom kommer jag att berätta om en SUPERSTOR nyhet!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.