0

Äntligen får jag säga det högt!!! Under våren kommer jag flytta in hos finaste Mia Aarstrand som driver GarnTua. Vi kommer dela butik, kontor och lager i hennes lokal på Garveriet i Floda. Och jag är så glad så jag spricker!! Mia hade ju egentligen bestämt sig för att säga upp lokalen men sist vi pratade på telefon om andra projekt i framtiden så föddes även idén om att bli garnsambos 🙂 Och BAM, nu är det klart!!

Så nu kommer du alltså hitta inspirationx2 på Garveriet framöver. Mia kommer fortsätta sälja lyxiga garner från Cardiff Cashmere, Lang Yarns och Sandnes med mera. Och jag kommer sälja flera olika garnkit, böcker, mönsterhäften, smycken och andra mysiga ting. Jag kommer även sälja uppstickat i egen design, småskaligt, för er som inte vill sticka själva. Det blir också en hel del garn från Lang Yarns på min avdelning i butiken. Och självklart, den ultimata favoriten MIA SURI. Hoppas att ni är nyfikna och vill komma och hälsa på oss! Jag lovar, det kommer vara värt resan även för dig som bor en bit bort.

Jag och Mia delar samma stickfilosofi, det ska vara lätt och avkopplande att sticka samtidigt som det ska vara skönt, mysigt och mjukt att ha på sig. Dessutom tycker vi ofta om samma designs och gillar samma detaljer. Så det känns otroligt naturligt och självklart att vi ska samarbeta. Och så har vi alltid så sjukt roligt varje gång vi ses! Mycket skratt och fnitter! Precis som det ska vara! Ni som följer mig på instagram vet…

Men allt roligt har även en baksida. Detta medför att jag nu har sagt upp min plats i butiken på Sally Bazar &CO. Så om ni vill handla från mig där får ni passa på, den sista april flyttar jag ut alla mina saker därifrån. Där har jag trivts riktigt gott och vi har haft så mycket roligt under de här månaderna och jag har lärt mig MASSOR. Jag är så tacksam för alla härliga möten, stickcaféer, kontakter och nära vänner jag har fått under den här tiden. Jag kommer ha ett stickcafé nästa vecka som redan är fullbokat, sen blir det ett i februari och ett i april också för er som inte hann få plats.

Men från och med maj blir stickcaféerna på Garveriet i Floda. Hoppas ni vill komma och hälsa på oss!! Mer information om öppettider och stickcaféer kommer 🙂

Stinamaria och garntua

Join the discussion 2 Comments

 • Anne Dahlkvist skriver:

  Vad trevligt o mysigt detta låter, är Mias butiksdel öppen redan nu?
  Jag kommer in till Floda för att kika o köpa
  Kram Anne

  • Stina skriver:

   Hej Anne, va roligt att du vill komma och hälsa på oss!! Mias butiksdel är öppen redan nu, hon brukar ha öppet på onsdagar kl. 15.00-19.00. Jag vet att hon har öppet idag kl. 12.00-15.00 🙂 Välkommen!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.