0

Åååh! Äntligen är den här! Min Stickbok finns nu både i webbshoppen och butiken och det ska bli så roligt att få dela den med dig! I helgen blir det bokrelease!

Min Stickbok är en ovärderlig hjälp för alla som stickar! Här får du de bästa tipsen på hur du lyckas med din stickning och hur du stickar plagg som faktiskt passar. Du får svar på frågor som hur du byter ut garnet i en beskrivning, vad siffror och tecken betyder på garnbanderollen, vad du ska tänka på om du vill börja med flätstickning eller sticka mönster med två färger. En stickskola med grunderna i stickning och monteringstips och ja en himla massa grymt roligt för oss som stickar! Den här boken önskade jag att jag hade när jag började sticka men den är lika ovärderlig oavsett kunskapsnivå.

Fylla-i-listor, materiallära, stickskola

Det bästa av allt är ju FYLLA-I-LISTORNA, åh va jag älskar sånt! Att få nörda ner sig ordentligt och fylla i allt om det pågående projektet, skriv ner dina ändringar så nästa gång du stickar samma tröja har du koll på hur du gjorde, vilket garn du hade, vilken storlek, var du hittade mönstret, vilka ändringar du gjorde, ja typ allt man vill ha koll på!

Det finns också en lista för projekt som du VILL sticka, kön liksom. Jag har en lång lista med grejer jag vill sticka. För det är ju så, att inspiration och sticksug kan dyka upp när man minst anar det. Vid kvällsfilmen, i bussen på vägen till jobbet, under middagen eller mitt i natten. Det är då du plockar upp boken och fyller i, sparar och tar fram när du har mer tid och kan göra ett garninköp.

Det finns också listor för stickevents du vill besöka, garnbutiker du vill besöka och en checklista för alla stickor du har eller inte har hemma. Så du inte gör som jag och köper 7 st rundsticka 3,5 mm 60 cm för att du är övertygad om att det är just den du inte har.

Förutom allt detta härliga ingår också 10 enkla stickbeskrivningar, valda med omsorg just för sin enkelhet och avkoppling. Bland annat finns sjalen Eleonora, drömfilten, mössan Britta, certotoppen och även två helt nya mönster.

Bokrelease i butiken lördag 28 augusti

På lördag den 28 augusti blir det bokkalas i butiken i Billdal! Jag bjuder på kalasfika och självklart blir det finfina erbjudanden i butiken denna dag. Bästa dagen för att bunkra upp inför höstens stickning! För att lättare kunna hålla avstånd, undvika trängsel och kö behöver du boka din plats genom att maila info@stinamaria.se

Digital bokrelease 29 augusti

För alla som bor långt bort men ändå vill fira blir det ett härligt digitalt bokkalas! Ta del av finfina erbjudanden, stickinspiration och en tjuvkik på boken så klart! Livekalaset kommer att hålla på i ca 30 min.

NÄR?
Söndag 29 augusti, kl. 11.00–11.40

HUR FUNKAR DET?
För att delta behöver du ladda ner programmet Zoom på din dator eller telefon. Testa så att allt funkar innan så du inte behöver lägga onödig tid på detta när bokkalaset är igång.
https://www.zoom.us/download

ZOOMLÄNK TILL DIGITAL BOKRELEASE
https://zoom.us/j/96673703337?pwd=Mk1tZUpoaDFpdnlpTS85c2g5NmVLUT09
Meeting ID: 966 7370 3337
Passcode: H1pfZt

Vi ses!
Kram Stina

Join the discussion 8 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.