0

Tjoho! 2018 är här! Nytt år och nya utmaningar! Hela januari har redan ruuuusat förbi! Den mörkaste månaden är bakom oss och nu går vi mot ljusare tider, på många sätt.

Vid varje årsskifte funderar jag på vad som hänt under året. Vad vad bra? Vad var mindre bra? Och framför allt, vad vill jag förändra? Jag tror det är bra att skriva ner sina mål, det blir plötsligt verklighet av dem då. När man får det nerskrivet blir det tydligare att bena ut vad man vill. Ibland kan det ju vara en ren cirkus där uppe innanför skallbenet 🙂

Så vad vill jag då? Och vad har jag lärt mig?

Här kommer 10 mål som jag vill förverkliga under 2018, utan inbördes ordning.

#1 Jag vill börja träna

Klyschigt jag vet. Men av erfarenhet vet jag också att jag mår såååå mycket bättre av att träna. Jag satsar inte på att få en välslimmad kropp jag är mer ute efter att kunna byta påslakan utan att få ont eller besväras av mjölksyra i halva kroppen. Kommer jag iväg en gång i veckan har jag segrat!

#2 Starta en webbshop

Många hör av sig och vill köpa mönster eller böcker av mig och det är ju helt galet roligt! Så roligt att jag vill göra det enklare för er alla att köpa mina produkter i en alldeles egen webbshop. Den kommer att vara kopplad till Klarna så det blir så enkelt och smidigt som möjligt. Tanken är att den ska komma igång under våren.

#3 Lära mig något nytt

Alltid roligt oavsett vad det är. Kanske blir det en ny stickteknik eller en ny struktur man aldrig har testat? Ett garn man aldrig har känt på. Eller kanske något helt annat? Att lära sig något nytt är häftigt helt enkelt.

#4 Skapa fler mönster

Jag har många idéer, skisser och planer inför 2018 så ha koll här på bloggen så du inte missar några erbjudanden eller mönstersläpp.

#5 Nyhetsbrev

Under 2018 har jag tänkt börja skicka ut ett nyhetsbrev där jag varvar erbjudanden, tips och inspiration. Du som anmäler dig till mitt nyhetsbrev kommer få första tjing på mönstersläpp och andra spännande nyheter. Intresserad och taggad redan nu? Skicka gärna ett mail till mig om du känner att detta är något för dig.

#6 Struktur och planering

Struktur är bra! Jag är ganska strukturerad (nu skrattar alla som varit i mitt stökiga hem) men jag vill bli ännu mer strukturerad som företagare. Det krävs otroligt noggrann planering för att få ihop ett familjeliv och ett företag vid sidan av ett vanligt jobb. Det här kan jag bli bättre på.

#7 Se mer av mina vänner

Något jag har saknat under 2017. Livets tåg tuffar på och precis som med familj så är det lika viktigt att man vårdar relationen med sina vänner. Jag har så många goa människor omkring mig som betyder så himla mycket för mig och som jag saknar och vill se mer av.

#8 Ett roligt projekt

Mer vågar jag inte skriva om detta men om allt går enligt planerna så kommer det bli klart inför höstens syfestivaler. Tjohoooo!

#9 Film och youtube

Super taggad och jätte intresserad av detta!! Men jag har bara inte haft tid att sätta mig in i det. Men det är nu det händer! Under 2018 planerar jag att utforska filmens värld och därmed kommer ni att se mer av mig på youtube.

#10 Stickskolan

Tjoho! Stickskolan kommer att utvecklas under 2018. Du kommer att hitta den på youtube men även här på hemsidan. Allt på ett ställe. Den riktar sig framför allt till dig som är nybörjare. Jag kommer visa sticktekniker och dela med mig av tipsen du inte vill missa.

Ps. Bilderna kommer från skidresan i ljuvliga Branäs som vi gjorde i veckan.

Vilka är dina mål för 2018?
Nya utmaningar

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.