0

Kontrollräknad, renskriven och numera publicerad i webshoppen. Äntligen! Nu kan du också sticka min goa och enkla bolero i Tropico från Lana Grossa. Jag lovar, den är enkel! Ett rakt stycke utan krångligheter som du lätt stickar i tv:soffan framför en bra film i taskigt ljus. Inget ”tyst, jag räknar” eller ”vänta lite, jag fattar inte det här”. Det är bara att sticka på och njuta!

Jag ÄLSKAR enkla projekt. När fingrarna bara jobbar och hjärnan stänger av sig. Underbart! Särskilt nu, när världen är upp och ner och inget är som vanligt. Då behövs sköna terapiprojekt att sysselsätta sig med mer än någonsin.

En del säger till mig förvånat, (efter att ha vänt, vridit, inspekterat, räknat maskor och fotat) ”Men det är ju bara ett rakt stycke?”

Precis, det är ju det som är charmen! Att man med så enkla medel kan skapa ett plagg. Många av mina mönster är väldigt enkla men det behöver inte betyda att jag inte lagt timmar efter timmar på arbetet med att ta fram det.

Jag vill att mina mönster ska vara tydliga, enkla att följa och locka nybörjare att våga börja prova. Och ja, då ska det vara lätt.

Förresten ni har väl hört historien om Columbus och ägget 🙂

Kram

Just det, färgen jag stickat i är den gröna, nummer 05.

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.