0

Det är kallt och morgonljuset har inte hunnit vakna. Det blåser ute och man vill bara ligga kvar under täcket. God morgon hösten!

Snart kommer det finaste naturen har att ge. Det man väntar på. Höstens fina färgexplosioner som lyser upp mulna, regniga dagar och allt känns förlåtet.

Skördefest i Floda

Jag vill tipsa om en rolig grej som händer nu på lördag, då är det premiär för Skördefesten i Floda. Det är en promenadmarknad, med utställare som säljer lokalproducerat, som sträcker sig från Floda Centrum hela vägen till Garveriet och pågår kl. 10.00–14.00, lördag 3 oktober. Mia kommer att ha öppet vår mysiga garnbutik samma tid och du är varmt välkommen. 😋

Tweedmössan – Nu i flera färger

Eftersom jag nu säljer fler färger av Sisu än jag gjorde i början när jag lade upp garnkittet på mössan kände jag att jag ville uppdatera och fylla på med lite fler färgalternativ. Tweedmössan passar både dam och herr och formar sig fint efter huvudet, den är resårstickad med en tråd Sisu och en tråd Tweed. Garnkittet kostar 215 kr och kommer finnas kvar så länge jag har tweed i lagret. En hel del färger av Tweeden är ju slutsåld men det finns lite kvar i webshoppen. Lagersaldot är uppdaterat så du lätt kan se vad som finns (Både Sandnes och Lana Grossa har slutat producera garnet så jag får inte in mer). Här nedan ser du flera designs i garnet men du kan även ladda ner alla beskrivningar som Sandnes garn tog fram till Tweeden, i häftet 1414 hittar du jättefina beskrivningar till barn, dam och herr.

Mer tweedinspiration

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.