0

Löven lämnar träden, höstkylan ligger i luften, det blir mörkare och mörkare på kvällarna. Jag älskar höst!! Jag vill bara sticka i soffan, elda i brasan och bjuda hem vänner på middag 🙂 Helt underbart! Välkommen höst, du är efterlängtad!

Just nu snurrar det en hel del kreativa tankar och idéer i mitt huvud som jag bara måste få ut genom mina stickande händer. Jag är inne i en ”intensiv mental skiss-period” där jag har en massa modeller klara som ska komma ut på papper och sedan genom garnet på stickorna. Roligt och knäppt på samma gång, finns inte mycket utrymme över till andra tankar då. Många nya mönster är på gång att bli färdiga, tänker att jag snart ska komma igång med en webshop på denna sida så att man kan köpa mina mönster som lösa pdfer. Det är många som efterfrågar det.

Ni som läser lokaltidningen Norra Halland kan i senaste numret läsa lite om mig och mina böcker. En jättefin text skriven av Christina Nordwall som kom och hälsade på hemma hos oss för någon vecka sedan. Känns sjukt konstigt att se sig själv i tidningen 🙂 Fick till och med en puff på framsidan!

Vem är modellen?

Jag får frågan lite då och då om vilka som är modeller i mina böcker. Roligt att ni frågar så jag får möjlighet att lyfta fram dessa hjältinnor lite närmare.

Först ut: Anna Tiselius

Min underbara storasyster som bor många mil bort.  När vi väl ses njuter vi av varje ögonblick vi har tillsammans. Som under den här stunden, när vi firade påsk på Gullholmen. Om vi hade bott närmare varandra hade hon varit modell till flera plagg i boken misstänker jag, då hade ni fått se mer än hennes händer 🙂 Hon är en yberkreativ människa som färgar eget garn, stickar, virkar, är en mästare på att ta hand om restgarner och målar så vackert att man tappar andan. Under bokprocessen har hon teststickat, korrekturläst mönster och lyssnat, peppat och stöttat. Ta gärna en kik på hennes instagramkonto @anntis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.