0

Många är det som varit nyfikna och undrat, funderat och längtat efter det årliga KnitalongNääs som ju varit så himla mysigt flera år i rad. Och många är ni som redan föranmält sig!! Jag och Mia (GarnTua) är så sjukt glada för det stora intresset och det är en ära för mig att få vara med och ordna eventet.

Stickdag på Garveriet

Inga förkunskaper krävs, vi välkomnar ALLA!! Nybörjare som proffs, ung som gammal, kille som tjej och allt däremellan. Ta med dig ett gott humör, inspireras av varandras projekt, fika, njut, mys, träffa dina stickvänner och få nya.

Förutom stickning och gemenskap ligger fokus i år även på god och hållbar mat.

Nyheter för i år är bland annat att vi kommer hålla till på Garveriet som ju ligger precis bredvid butiken. På deras hemsida har dem verkligen fångat känslan. För det är verkligen en unik känsla att vara där. Spelar ingen roll om du ska äta lunch, gå på konferens eller gå på toa, det är lika häftigt var du än befinner dig innanför de där väggarna.

Maten vi kommer att äta är från lokala matproducenter och hållbarhet är Garveriets filosofi. Jag älskar både maten, inredningen och läget och hoppas att ni kommer att göra det också. Man ser skog, vatten och träd från typ varje fönster.

Jag och Mia kommer att ha öppet i butiken på fredag eftermiddag, lördag i omgångar och även söndag morgon för att så många av er som möjligt ska få möjlighet att hinna handla. Vi vet att många av er kommer att resa långt så vi har också reserverat några rum på Nääs fabriker.

Kostnad

Priset för dagen är 1500 kr och i priset ingår fika under dagen, lunch, 1 glas bubbel, 3-rättersmiddag med ett glas dryck + V.I.P.öppet i butiken bara för er som kommer på eventet.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i detta formulär. Det finns ett event på min facebooksida där du kan läsa mer om schemat och allt praktiskt som man vill veta. Efter anmälan får du ett mail av mig som bekräftar din plats och som innehåller betalningsinstruktioner.

Stickcafé – Tisdag 10 september, kl. 16.00–19.00

För dig som tycker det låter mycket med en heldag så ordnar vi även stickcafé på Garveriet två tisdagar i september. Läs mer här på facebook om du är nyfiken.

Sticka i soffa
Stinamaria och garntua

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.