1

Vänner, vänner, vänner! Vilken upplevelse Hantverksmässan i Båstad var! Det var inte bara en otroligt unik och vacker miljö att vistas på, mässan var också fantastiskt bra arrangerad. Vilka proffs! Överallt fanns det hjälpsamma människor att fråga, informationen var jättebra under hela processen, enormt smidig in- och utflytt OCH vi fick frukost!

Mässan äger rum sista helgen i juli varje år i Norrvikens Trädgårdar och i år var det 30-års jubileum.

Livet som utställare

Jag har varit på väldigt många hantverksmässor nu men jag måste erkänna att det ÄR verkligen något speciellt med mässan i Båstad och mässan i Hjo. Det är otroligt hög kvalité på hantverket, hur montrarna ser ut och hur utställarna profilerar sina varumärken. Många som ställer ut på dessa mässor har sitt hantverk som heltidssyssla och är verkligen riktiga proffs.

Jag kände mig så enormt hedrad att få vara med som utställare i Båstad, lite som en milstolpe i min hantverksresa. Och ni som kom och fick mig att känna mig som typ en rockstjärna! Vilken känsla det är att få höra allt fint ni säger! Om ni visste vad glad jag blir! Tack, tack, tack!! Så roligt att få se er bli förälskade i färger, garner och plagg!!

Det ligger så enormt mycket arbete bakom allt så det känns så himla mysigt att få höra att ni uppskattar det. Jag älskar att träffa, prata och umgås med nya människor så det här var riktigt, riktigt roligt. Många härliga samtal om allt möjligt blev det med flera besökare och utställare.

Dessutom var det ju en hetta utan dess like under hela helgen, alla såg ut som efter ett maraton ungefär under torsdagen när vi byggde tält och montrar. Svetten bara rann och våra hjärnor blev som slabbiga maneter. Men jag hade ju förmånen att jobba med det fantastiska fullblodsproffset Ewa Dolck som hade 200 % koll på ALLT. ”Har du druckit?”, ”Vill du ha godis?”, ”Hur mår du?” Hur gullig är hon inte!!!

Det var tufft även för besökarna under helgen. Men det var ändå fullt av folk och en härlig stämning. Tycker det är lite härligt med extremväder eftersom det för människor tillsammans. Ni vet när man väntar på bussen i hällregn, då plockas mobiler undan, vi ser varandra i ögonen, knör och småpratar i busskuren om det eländiga blöta.

Choklad och Norrvikens Trädgårdar

Eftersom min minsta fyllde 7 år under helgen kunde jag ju inte åka iväg utan familjen så jag drog med hela högen. Första kvällen åkte vi till stranden, men jag var för trött för att orka bada. Jag stickade i en solstol, tittade på solnedgången och fotograferade min kvällsbadande familj. Istället för att ha ångest över vad jag inte orkar försöker jag glädjas åt vad jag faktiskt orkar. Som att jag faktiskt orkade följa med till stranden den kvällen!!

Vi stannade några dagar till efter mässan för att ha lite ledigt tillsammans. Jag ville så gärna uppleva Norrvikens trädgårdar när det inte var hantverksmässa så vi åkte tillbaka när det svalkande regnet kom. Vi beundrade träd, växter, konst och myste med de urgulliga fiskarna som nyfiket kom fram. Busade runt i Hasses lekträdgård och körde en chokladbonanza i Chocolaterian.

När jag hade vilat upp mig lite åkte vi till Malenbadet då barnen har en intensiv förälskelse till poolbad just nu. Så vi simtränade, badade, badade och badade utan att behöva tänka på krabbor och tång. Ganska underbart ändå!! 27 grader i vattnet och stekande sol!

Favoriter på tryck

Nästa vecka kommer jag skriva mer om mitt nya mönsterhäfte FAVORITER som i skrivande stund är tryckt och väntar på efterbehandling på tryckeriet 🙂

Nyheter i webshoppen

Snart blir det påfyllning av nya färger av Alpacka, Silk Mohair och Kos i webshoppen. Och så har jag lagt in fler smycken. Bland annat har jag lagt till en lyxigare variant av halsbandet SKAPA. Finns numera med lyxig 70 cm facetterad kedja som glimmar fint 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.