0

Men vad händer!! StinaMaria börjar sälja garn!!! En ny milstolpe för mig. Känns både helt fantastiskt och läskigt. Den mörka sidan är ju att garnaffärerna stänger en efter en och de som är kvar kämpar och kämpar. MEN den ljusa sidan bländar mig med alla otroliga fördelar som den kommer med. Framför allt blir det mycket lättare för er att hitta exakt det garnet jag använt till mina mönster. Då hittar ni liksom allt på samma ställe, både garn och mönster. Bra va!

På något sätt känns det också friare och roligare att designa mönster nu när jag har en drös vackra färger och kvalitéer som ligger och väntar på uppmärksamhet. Längtar!!

Nyhet i shoppen!

Det kommer dröja till maj innan webshoppen exploderar med underbara nystan men redan nu finns ett underbart mohairgarn från Lang Yarns. Garnet heter Viktoria och så fort jag såg det blev det kärlek vid första ögonkastet 😍😍😍 När jag blir förälskad i ett nystan har det ofta att göra med hur det känns i mina händer. Jag kramar, känner mot kinden, pillar ut en liten tråd för att se hur fjunig, hur mjuk, hur tjock den är. Eller så är det färgen jag blir helt kär i. Och min nuvarande förälskelse Victoria, är en kombination av båda. Mjuk och skön mot huden, fjunig som moln och färgen. FÄRGEN. Oh my god!! Jag har helt snöat in på färgskiftande garn som lever lite sitt eget liv. Just nu finns det inget slut på alla idéer jag vill förverkliga med det här garnet. Första designen är en vårig trekantssjal som känns mysig att både sticka och använda nu när våren är på ingång och man vill ha lite färg på stickorna. Jag har stickat upp en i varje färg och vet helt ärligt inte vilken som är favoriten än…grön kanske…eller grå/beige…eller…petrol…aaaah alla är ju helt makalösa! Jag plockade tillfälligt bort banderollen på garnet när jag fotade så ni verkligen ser hur färgskiftningarna ser ut. Hur som helst finns både mönstret och garnet att köpa i shoppen. Lycka till med att välja färg 😍

Stinamaria Victoriasjal
Victoriasjal
Victoria Lang Yarns
Victoria Lang Yarns
Victoria Lang Yarns
Victoria Lang Yarns

Fler favoriter på ingång

Jag är numera officiell återförsäljare av Sandnes Garn. Jag kommer ta in favoriterna som jag älskar och som jag använt mycket i mina böcker. Jag börjar med Mandarin Medi, Peer Gynt, Alpacka och Silk Mohair. I maj kommer dessa kvalitéer finnas hos mig och GarnTuaGarveriet i Floda men också självklart i min webshopp. Mia har många av Sandnes kvalitéer så tillsammans har vi ett väldigt fint sortiment.

Sist men inte minst, Mia SURI är min dunderfavorit sedan länge, lite som den där första garnkärleken som är så där magisk och som aldrig riktigt har gått över. Mia SURI tröttnar jag aldrig på att sticka i och jag kommer att satsa mycket på det här alpackagarnet framöver. Lösa nystan kommer gå att handla och även garnkit med mönster. Jobbar just nu på mönsterdesign av flera favoritplagg. Lite så att man i smyg hoppas på en svinkall sommar…

Sy och Inspirationsmässa

Nu till helgen ska jag medverka som utställare på Sy & Inspirationsmässan i Kviberg, Göteborg. Spännande! Jag har aldrig varit på den tidigare, varken som besökare eller utställare så det ska bli roligt! Kom gärna dit och hälsa på om ni har vägarna förbi. Det kommer att vara öppet fredag 10.00–18.00 och lördag–söndag 10.00–16.00. Läs gärna mer om mässan och hur du hittar dit på Symaskinsagenturens hemsida.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.